Как да взема заем онлайн ?

Най-бързо развиващата се онлайн услуга в последно време са кредитите. Причините за това са няколко. На първо място - може да се кандидатства за заем онлайн, това значи, че не трябва да променяте местоположението си, за да се възползвате от услугата. Процедурата за одобрение на онлайн кредит е максимално опростена, и задоволително бързо получавате средствата.


Как да избера кредит онлайн? При избора на компания е желателно да се съобразите с няколко условия. Това са: размера на заема, Вашата кредитна история, и какво обеспечение може да предоставите на кредитната институция.

Размер на кредита: За да изберете правилно кредитна компания трябва да сте наясно каква сума Ви е необходима. Ако Ви трябват сравнително малко пари, може да потърсите за бързи кредити, които са предназначени за сравнително кратък период от време, или т.нар. пари до заплата. Ако обаче се нуждаете от по-голяма сума е желателно да се обърнете към банкова институция, тъй като и срока на погасяване на заема ще бъде по-дълъг. Тук обаче трябва да са налице и добра кредитна история и обеспечение на кредита (доходи).

Кредитна история. Кредитния рейтинг (кредитна история) влияе пряко върху отпускането на заем, както и лихвата по заема. Това е така, защото кредитната история е индикатор за всяка кредитна институция какъв платец сте вие. Ако имате добра кредитна история това показва, че обслужвате кредити си навреме, съответно риска, който поема кредитната институция е по-малък. Повече за кредитната история може да прочетете ТУК.( Пари на заем с лоша кредитна история )

Обеспечение по кредита. Това е един вид гарант, че ще обслужвате заема си. То може да бъде различно. От превод на работна заплата, до поръчители и недвижима собственост. 

Кандидатсвай Онлайн:

http://www.creditinfo.bg/ima-li-vazmozhnost-da-izteglya-potrebitelski-zaem-kato-sam-s-losho-tskr-kam-kogo-da-se-obarna/

Posted by Creditinfo.bg on Thursday, March 10, 2016

Online Заем

Лесно одобрение, без поръчител, Кредит онлайн, прозрачни условия, До 70 000 лв. с отговор до 1 ч., Номер 1 за Онлайн Кредити, Бързи Кредити до 1500лв Одобрение до 15 мин. Получаваш Парите Вкъщи! Изцяло Онлайн Без Поръчители! Бяла Карта с Лимит до 3000лв.Без Такса за Теглене от Банкомат! Онлайн потребителски кредити, онлайн кредити до заплата